Modern evenals klassiek, Marmer in 2022

Is marmer in 2022 nog wel zo populair? Vroeger viel marmer als natuurlijke steensoort onder een van de meest populaire steensoorten. Ook in 2022 is dit weer het geval. Marmer valt namelijk opnieuw onder de ''Latent trends''. De in Italië geworven steensoort is weer helemaal hip in de hedendaagse badkamer. Het marmer geeft door zijn lichtval, symmetrie en vastheid het interieur een chique en luxe indruk. Desondanks is en voelt nog altijd erg natuurlijk. Marmer is heel geschikt voor een badkamer, het wordt geassocieerd met luxe en comfort en voelt voor vele zacht aan. Dit komt mede door de vele unieke kleuren in combinatie met de aders die door de steen lopen. Ben jij al geïnteresseerd in de natuursteen marmer en wil jij er nog meer over te weten komen? Lees dan hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Vooral de unieke marmeren waskom designs zijn ideaal voor elke droombadkamer. Om deze reden introduceren wij vijf verschillende soorten marmeren waskommen die allen de eyecatcher van uw badkamer zijn.

 

Emperador Dark

De Emperador Dark heeft een donkerbruine aardse look met een prachtige uitstraling en een unieke structuur. Een van de meest bijzondere marmeren steensoorten en ideaal voor in een natuurlijke woning.

 

Verde Alpi

De Verde Alpi is mogelijk de meest bijzondere marmersoort vanwege zijn groene kleur. Deze steensoort is perfect voor creatievelingen die wat anders willen en out-of-the box kunnen denken.

 

Carrara

 

De Carrara is misschien wel de meest bekende marmer onder de marmersoorten. De witte steen met de zogenoemde grijze aders van boven tot onder, zorgen vanwege de vastheid en de prachtige lichtinval voor een luxueuze uitstraling.

 

Fior di Bosco

De Fior di Bosco heeft licht grijze beton kleur en is passend binnen iedere badkamer. Wat deze marmeren steensoort zo speciaal maakt is dat deze te combineren is met iedere kleur.

 

Nero Marquina

De Nero Marquina is een van de donkerste marmersoorten. Deze marmersoort is te herkennen aan zijn diepzwarte kleur met heldere witte aders die je blijven verbazen. Het is een steen waar men uren naar kan staren en nooit op uitgekeken is.


 

Met deze vijf unieke marmeren waskommen is er binnen elke woning een passend design voor zowel de moderne als de klassieke badkamers.

Deze serie marmeren waskommen is in iedere badkamer een plezier om zelf naar te kijken of om aan iedereen te laten zien. Al uw vrienden, familie en kennissen zullen versteld staan van dit pareltje in uw badkamerinterieur. Strak en stijlvol, klassiek en trendy de marmeren waskommen zijn het allen in een.

Deze serie marmeren waskommen is in iedere badkamer een genot om naar te kijken. Niet alleen voor uzelf, maar ook uw vrienden, familie en kennissen zullen versteld staan van deze luxueuze natuursteen in uw badkamerinterieur. Strak, stijlvol, klassiek en trendy. Deze marmeren waskommen zijn het allen in een. Zie jij deze marmeren waskommen al in jouw interieur? Bekijk dan hier ons assortiment.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.